La sorprenent carretera del coll del BoixFaran una carretereta al parc de St Llorenç, per a extinció d'incèndis. Es sorprenent.

Si deixeu el cotxe al Coll d'Estenalles, veureu uns cartells que desde fa uns anys us indiquen que no camineu pels corriols que enllacen l'aparcament amb la pista forestel ampla.

I els hi em fet cas, fins al punt de que els corriols ja han desaparegut.

I ara la mateixa direcció del parc es a punt de construir una carretera que sortint del Coll del Boix va en direcció Mura, per un dels llocs més ben conservats. Per construir-la, farà falta utilitzar explosius i arrencar unes 2000 alzines. Cosa que ha indignat a molta gent. Sobretot per que diuen els entesos que com més pistes, més focs.

Al mateix temps, la direcció ens diu que els caps de setmana puja massa gent a St Llorenç i que això s'haurà de controlar.

No recordo que haguesin dit res quan es va fer el camp de golf de Torrebonica. Tampoc han fet cap comentari, que jo sapiga, respecte a les noves vivendes a la urbanització de les Pedritxes. En canvi, a Collcerola, per retratar una papallona s'ha de demanar un permís.

Tot això, juntament amb altres coses que faria llarg d'escriure, em fa arribar a la conclusió de que la diputació de Barcelona pateix una mena de sindrome de doble personalitat.

Comentarios

Entradas populares de este blog

La libélula negra

La salvación de las libélulas caídas

Nikkor 1000F11