Montando la tienda

Llorenç Huguet me fotografió con su Leica M9 mientras montaba la tienda. Fue una noche interesante, a pesar del mal tiempo.

Comentarios

llorenç huguet ha dicho que…
Una nit interessant. Moltes gràcies!!!
frikosal ha dicho que…
Si ! Gràcies a tu !
Anónimo ha dicho que…
Quina òptica va emprar? Està molt nítida. Enhorabona.
frikosal ha dicho que…
Crec que el 35 F2 de Leica. Diria que la foto és feta a un diafragma molt obert (hi havia poca llum). Mirant-la a la mida original es evident que la òptica és molt bona. Però més que bona, el que m'agrada és el tamany, és una càmera molt petita i el 35 sembla de joguina. El meu 14-24 sol ja pesa bastant més que tota la Leica, però a canvi la D700 i el 14-24 em permeten tirar a 3200 i 2.8. No hi ha una sola eina idònia per a tot, cada equip te els seus punts forts i febles.
llorenç huguet ha dicho que…
Hola. L'òptica és el Summicron 35mm. de Leica. Vaig tirar a la màxima obertura. És una molt bona òptica, encara que te mes de 25 anys. Com molt bé dius Manel, es una llàstima que el sensor de la càmera no aguanti els ISO alts. No es pot tenir tot. Fins aviat
frikosal ha dicho que…
Es increible que fa 25 anys fesin un 35 F2 tant sumament bo. Es molt millor que el que ara mateix fa Nikon. Si surt l'adaptador per la nova Fuji, tenint aquestes òptiques jo no se si em podria resistir a comprar-la.

Entradas populares de este blog

La libélula negra

La salvación de las libélulas caídas

Nikkor 1000F11